СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 20.09.2022 во 14 часот преку платформата Microsoft Teamsкандидатот Мартин Божиноски, студент на втор циклус студии – финансово право;  ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Управувањето со јавниот долг во Југоисточна Европа“. 

Од Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје  

12/09/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux