СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите дека впишување на оцени по предметот Право и информатичка технологија кај проф д-р Драги Рашковски ќе биде на ден 13.09.2022 година во 12 часот. Резултатите преземете ги ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux