СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 27 септември (вторник), во 10.00 часот во Стара сала за ННС, кандидатот кандидатот Перица Голомеиќ, студент на втор циклус студии – деловно право;  ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Поим и видови на колективни договори“.  

Од Правниот факултет     

ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје 

14/09/2022 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux