СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 27 септември (вторник), во 12.00 часот во Стара сала за ННСкандидатот Слободан Христовскистудент на втор циклус студии – деловно право;  ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Престанокот на работниот однос низ одлуките на Основниот граѓански суд Скопје“ 

Од Правниот факултет     

ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux