СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 11.06.2020 година во 12 часот,  кандидатката Верица Димитријевска ќе го брани својот магистерски труд на тема: ,,Улогата на Саудиска Арабија на Блискиот Исток“.

  Одбраната ќе се одржи Судница 1.

 Од Правниот факултет

 „Јустинијан Први“ во Скопје

29/05/2020

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux