СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите коишто имаат поднесено барање/молба за презапишување на предмет информација можат да добијат во службата за студентски прашања секој работен ден од 11-14 часот или на тел 3117-244 локал 145.

Студентите кои имаат поднесено барање, а кон барањето немаат доставено соодветна документација (скен од сите страници од индекс) да го сторат тоа до утре, 2.6.2020 година до 11 часот на praven@pf.ukim.edu.mk.

Презапишувањето на предмет може да го направите на следниов начин:
1. Во службата за студентски прашања од 11 до 14 часот, по соодветните заштитни протоколи.
2. По електронски пат, на следниов начин:
   2.1. Испратете меил до z.kitanovski@pf.ukim.edu.mk со следниве барања:
             2.1.1. Уплатница во pdf или jpg формат.
             2.1.2. Изјава за повторно запишување на предметна програма  – преземете тука.