СООПШТЕНИЕ

Сите студенти кои треба да полагаат завршни испити и влезни колоквиуми кај доц. д-р Александар Љ. Спасов во јунската испитна сесија се замолуваат испитите да ги пријават во втората и во третата декада за полагање освен оние кои мораат да полагаат во првата декада. Оние студенти кои веќе пријавиле во првата декада се замолуват да ја сменат пријавата за втората или третата декада.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux