СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.06.2020 година во 11 часот, кандидатката Ангела Богоевска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Посебни истражни мерки во македонското казнено право“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,,Zoom“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux