СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 17.06.2020 година во 11 часот, кандидатката Сања Новеска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Финансиско – правни аспекти на ревизијата и контролата на јавните набавки во македонското законодавство“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,,Skype link: https://join.skype.com/lK3s8hCWvDpq“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux