СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 22.06.2020 година во 10 часот, кандидатот Лазар Трајковиќ ќе го брани својот магистерски труд на тема: ,,Имотни прашања помеѓу брачни партнери: актуелни прашања и дилеми“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,,Microsoft Teams“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux