СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 22.06.2020 година во 11 часот, кандидатот Александар Постолов ќе го брани својот магистерски труд на тема: ,,Издршка на децата во македонското и споредбеното право: актуелни прашања и реформи“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,,Microsoft Teams“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux