СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 10.07.2020 година во 14 часот, кандидатката  Христина Јовановска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Обврските преземени од Европската Унија согласно Парискиот договор за климатски промени“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа Microsoft Teams“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux