СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 13.07.2020 година во 15 часот, кандидатката  Емилија Јаневска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Правната поставеност на доверителите во стечајната постапка“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ZOOM“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux