СООПШТНИЕ

Се известуваат студентите дека од 1 јуни 2020 година (понеделник), Службата за студентски прашања и архивата на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје работат со странки секој работен ден од 11-14 часот.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux