С О О П Ш Т Е Н И Е за начинот на пријавување и запишување на кандидатите на трет циклус студии – докторски студии на студиските програми на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје во академската 2022/2023 година

Преземете ТУКА.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux