Термини за оцени по предметот Финансово право

Оцени по предметот Финансово право ќе се впишуваат во понеделник (28.9) на Платото пред Правниот факултет(пред главниот влез на факултетот), согласно следниот распоред:

  • во 10 часот студентите чии презимиња почнуваат на буквите од А – М, и
  • во 10:30 часот  студентите чии презимиња почнуваат на буквите од Н – Ш.

Почитувањето на овој распоред е обврзувачко, студентите кои индексите ќе ги достават надвор од овие термини нема да можат да земат оцена во овој термин.Овој термин се однесува на сите студенти кои го положиле испитот по Финансово право, независно од сесијата и декадата.
Во интерес на поголема ефикасност ЗАДОЛЖИТЕЛНО да ги пополните индексот (така што во индекс ќе го внесете предметот ФИНАНСОВО ПРАВО и точниот датум кога сте полагале) и пријавата (во делот каде што стои пополнува наставник внесете предмет и датум на полагање).

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux