ТЕРМИНИ ЗА ОЦЕНКИ КАЈ Н. ГАВРИЛОВИЌ

Се известуваат студентите кои положиле испити кај проф. д-р Ненад Гавриловиќ дека оценки ќе се впишуваат на 12.07.2021, во кабинет, по распоредот во продолжение. Студентите се должни со себе да носат индекс и уредно пополнета пријава за испит. Личното присуство не е задолжително. Студентите да го почитуваат распоредот во продолжение, како и да носат лична заштитна опрема.
Облигационо право (јунска, септемвриска и октомвриска сесија 2020) од 10:00 часот
Облигационо право (февруарска сесија 2021) од 10:10 часот
Облигационо право (јунска сесија 2021) од 10:20 часот
Испити на мастер студии (сите сесии) од 10:40 часот

Н. Гавриловиќ