Термин за влезен колоквиум по Вовед во правото за правни студии кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

Влезниот колоквиум по Вовед во правото за правни студии кај проф.д-р Александар Љ. Спасов ќе се одржи на 19.08.2021 година (четврток) во 09:00 часот во амфитеатар 2.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux