Термин за впишување оценки кај проф. д-р Зороска Камиловска и проф. д-р Ракочевиќ

Се известуваат студентите на мастер студии дека оценки по предметите Парнично право, Вонпарнично и извршно право, Арбитражно право, Стечајна постапка, Нотарско право, ГПП на ЕУ и Алтернативно решавање на спорови ќе се впишуваат на 2.3.2020 година (понеделник), во 11 часот, во кабинетот на проф. д-р Зороска Камиловска

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux