Термин за впишување оценки кај проф.д-р Зороска Камиловска и проф. д-р Ракочевиќ


Почитувани студенти,
Оценки по предметот Граѓанско процесно право на додипломски студии и предметите Парнично право, Вонпарнично и извршно право, Арбитражно право, Нотарско право, Стечајна постапка и Алтернативно решавање на споровите на мастер студии, ќе се впишуваат на 08..02.2021 година (понеделник), од 10.30 до 11.30 часот во кабинетот на проф. Ракочевиќ.

Преземете ги резултатите ТУКА.