Термин за впишување оценки кај проф.д-р Зороска Камиловска и проф. д-р Ракочевиќ

Почитувани студенти,
Оценки по предметот Граѓанско процесно право на додипломски студии и предметите Парнично право, Вонпарнично и извршно право, Арбитражно право, Нотарско право, Стечајна постапка и Алтернативно решавање на споровите на мастер студии, ќе се впишуваат на 15.03.2021 година (понеделник), од 13 до 13.30 часот во кабинетот на проф. Ракочевиќ.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux