Термин за впишување оценки по Вовед во правото и Филозофија на правото полагани во јануарско – февруарска испитна сесија кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оценки по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото за испитите одржани во прва, втора и трета декада од  јануарско – февруарската испитна сесија, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе се спроведе на:
16.02.2022 (среда) од 15:00 часот во амфитеатар 2 – Филозофија на правото 17.02.2022 (четврток) од 15:00 часот во амфитеатар 2 – Вовед во правото (правни студии, политички студии и студии по новинарство)