Термин за впишување оценки по Вовед во правото и Филозофија на правото кај проф. д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оценки по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото за испитите одржани во прва, втора и трета декада од јунската испитна сесија, полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе биде на 5ти јули 2022 година: 

Вовед во правото (правни студии, политички студии и студии по новинарство) од 15:00 часот во амфитеатар 4;

Филозофија на правото од 16:00 часот во амфитеатар 4.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux