Термин за впишување оценки по Вовед во правото и Филозофија на правото полагани кај проф.д-р Александар Љ. Спасов

Терминот за впишување на оценки по предметите Вовед во правото и Филозофија на правото за испитите одржани во прва и втора декада од септемвриската испитна сесија полагани кај проф. д-р Александар Љ. Спасов ќе биде на 16ти септември 2022 година во 15:00 часот во амфитеатар 2. Во истиот термин оценки можат да земат и студентите кои ги положиле испитите во некоја од минатите испитни сесии.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux