Термин за испит по Научно-истражувачка етика кај Проф. д-р Дејан Донев

Трминот за испит кај проф. д-р Дејан Донев по предметот Научно-истражувачка етика во зимската испитна сесија во учебната 2019/2020 година е 5.2.2020 (среда) со почеток во 15:00 часот на Филозофски факултет (Кабинет на професор).

Ве замолувам информацијата да се објави на веб-страната на УКИМ и навремено да се сподели со сите студенти кои избрале овој предмет да го полагаат кај проф. д-р Дејан Донев.