Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Термин за оцени ФИНАНСОВО ПРАВО
             

Термин за оцени ФИНАНСОВО ПРАВО

Почитувани колеги,

оценките по предметот Финансово право ќе се впишуваат во вторник (15.2) во амф.1 согласно следниот распоред: Прва декада- во 10часот, Втора декада – во 10:15 часот и Дополнителна сесија – во 10:30 часот. Студентите од редовната сесија со индексот да достават и уредно пополнета пријава. 

Студентите кои испитот го полагале во некоја од претходните сесии оценка ќе можат да земат во 12часот во кабинетот на доц. Елена Нешовска Ќосева.

Почитувањето на овој распоред е ЗАДОЛЖИТЕЛНО поради здравствената состојба; не се бара лично присуство, а студентите кои ќе го пропуштат овој термин оценка ќе можат да земат ЕДИНСТВЕНО по спроведување на следната испитна сесија. 

Катедра по Финансово право