Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Link Slot Gacor Server Internasional Sultan Prediksi SGP dan HK Game Judi Casino Online
ТЕРМИН ЗА ОЦЕНИ – ФИНАНСОВО ПРАВО
             

ТЕРМИН ЗА ОЦЕНИ – ФИНАНСОВО ПРАВО

Почитувани студенти, 
оценки од испитот по предметот Финансово право од двете декади ќе се впишуваат во среда (10.2) во амф.1 согласно распоредот за точен термин кој Ви го праќам во прилог (во документот се дадени термините и за двете декади!!!). Со оглед на здравствената ситуација, при земање на оцената ЗАДОЛЖИТЕЛНО да ги пополните индексот (полињата за предмет и датум на полгање), како и пријавата (вклучително и полињата предмет и датум на полагање од Делот кој го пополнува наставникот). Не се бара лично присуство, додека студентите кои ќе го испуштат овој термин оценка ќе можат да земат ЕДИНСТВЕНО во дополнително определен термин по спроведување на испитот во следната испитна сесија.