Тркалезна маса

На 8.2.2019 година, на Правниот факултет “Јустинијан Први” во Скопје се одржа тркалезна маса. За повеќе информации кликнете на самиот наслов…

https://www.facebook.com/1026393110744050/posts/2308044772578871/

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux