Упатство за полагање на испитот по Административно право на 18.08.2020 година

Почитувани студенти,

На овој ЛИНК можете да го пронајдете Упатството за полагање на испитот по предметот Административно право на 18.08.2020 година преку платформата Microsoft Teams.

Апелираме да ги активирате Вашите студентски мејлови (доколку не сте го сториле тоа до сега) и редовно да ги следите за било какви појаснувања/дополнителни информации.

Срдечно,

Од Катедрата

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux