ФИНАНСОВО ПРАВО – резултати од втора декада и термин за оцени

Почитувани студенти,

во прилог се резултатите од завршниот испит по Финансово право кој се спроведе на 18.9.2019 во рамки на септемвриската сесија.

Терминот за оцени и усно допрашување (ЕДИНСТВЕНО НА СТУДЕНТИТЕ КОИ СЕ ОЗНАЧЕНИ ВО СПИСОКОТ) е четврток (26.9) во 11 часот во амф.5. Во овој термин оцени ќе можат да земат и студентите кои испитот го положиле во некоја претходна испитна сесија.