ФИНАНСОВО ПРАВО – резултати од завршен испит (4.9.2019)Почитувани студенти,

во прилог се резултатите од завршниот испит по предметот Финансово право кој се спроведе на 4.9.2019 година во рамки на септемвриската испитна сесија.

Терминот за оцени и усно допрашување ќе биде дополнително објавен, по спроведување на испитот во втората декада.WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux