ЧАСОВИ ПО СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ФРАНЦУСКИ

Рокот за пријавување на сите заинтересирани студенти да учат спезијализиран француски јазик е до 20.12.2022 година.
Сите заинтересирани студенти, потребно е:

1. да го преземат следниот excel фајл
2. да го пополнат и
3. испратат на следниот мејл: ikt@pf.ukim.edu.mk

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux