Испит по предметот Јавна Администрација

Испитот по предметот Јавна Администрација ќе се одржи на 9.11.2017 година во 9:00 во АМФ.3

Пријавувањето на испитот Јавна Администрација ќе се одржи во понеделник 6.11.2017 година од 11:00 до 12:00 кабинет бр.13. Да се донесат пријава, уплатница и извод од досие.

Испит по Вовед во правото кај проф. д-р Добринка Тасковска и доц. д-р Александар Љ. Спасов

Испит по Вовед во правото кај проф. д-р Добринка Тасковска и доц. д-р Александар Љ. Спасов ќе се одржат во вторник, 7.11.2017 година во 16:30 часот во амф. 2. Редовните студенти треба да имаат положено колоквиум за да полагаат завршен испит. Студентите задолжително да носат книжен индекс, пополнета пријава и уплатници за таксена марка и уплатен надомест за полагање во казнената сесија.

Испитите по современи политички теории и етнички конфликти во меѓународните односи

Испитите по современи политички теории и етнички конфликти во меѓународните односи кај доц.др.Ана Чупеска-Станишковскаќе се одржат на 06/11/2017, во 11:00h

Испитите по сите изборни и опциони предмети кај доц.др. Ана Чупеска-Станишковска, ќе се оджат на 07/11/2017, во 11:00h

Вовед во право, Вовед во наука за политика кај Проф. д-р Каролина Ристова-Астеруд во дополнителната/казнена октомвриска сесија

Tермин за испитите Вовед во право, Вовед во наука за политика во дополнителната/казнена октомвриска сесија 2017 ќе биде 9 ноември (четврток) во 16 часот во амфитеатар 2.

Термини за испит по Политички систем, Современи политички системи, Политички партии и интересовни групи, Локална самоуправа

Во прилог се термините за испит по предметот Политички систем, Современи политички системи, Политички партии и интересовни групи, Локална самоуправа. ТУКА.