Бачовска Недиќ, д-р Јасна

Научно - наставно звање Вонреден професор
Институт Институт за правно-политички науки
Катедра Воведни и теоретски правни науки
Предмети на прв циклус студии Социологија на право, Теории на новинарство, Медиуми и глобализација, Техники на односи со јавност, Политичко убедување и пропаганда, Социопсихолошки аспекти на односи со јавност
Предмети на втор циклус студии Техники на односи со јавност, Социологија на комуникации, Лобирање
Предмети на трет циклус студии Методологија на научно истражување, Социологија на комуникации
Кабинет бр. 24
Приемно време за студентите Вторник и четврток 10-12 часот
Телефонски број во кабинет 151
Е-mail адреса j.bacovska@pf.ukim.edu.mk
Wordpress Table Plugin Одлука за последен избор во звање – д-р Јасна Бачовска Недиќ

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux