Брсакоска-Базеркоска, д-р Јулија

Научно - наставно звање Редовен професор
Институт Институт за меѓународно право и меѓународни односи
Катедра Меѓународни односи
Предмети на прв циклус студии Меѓународни политички односи
Предмети на втор циклус студии Меѓународни политички односи/Заедничка надворешна и безбедносна политика на ЕУ/ Мултилатерална дипломатија/ Теории за меѓународни односи
Предмети на трет циклус студии Еволуција на меѓународното општество/ Теории за меѓународни односи
Кабинет бр. 31
Приемно време за студентите понеделник и вторник од 10 до 12 часот
Телефонски број во кабинет 02 3117 244 л.131
Е-mail адреса j.brsakoskabazerkoska@pf.ukim.edu.mk
Wordpress Table Plugin

Одлука за последен избор во звање – д-р Јулија Брсакоска Базеркоска
Одлука за последен избор во звање – д-р Јулија Брсакоска Базеркоска
Биографија

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux