Отворен повик за студенти за платена практикантска работа во Национален демократски институт (НДИ)

Национален Демократски Институт (НДИ) во Северна Македонија се објавува отворен повик за програмски асистент (практикант) во НДИ Северна Македонија. Оваа … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux