СООПШТЕНИЕ

Почитувани, Терминот за впишување оценки по сите изборни предмети полагани кај проф. д-р Јасна Бачовска Недиќ ќе биде на 2 … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Оценки за сите предмети кај проф.д-р Ана Чупеска, ќе се потишуваат во индекс  на 7ми Јули во 11.30мин. За таа … Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Почитувани студенти, Вашите индекси оставени во службата за студентски прашања можете да ги земете од 22.10.2020 година Со почит, Правен … Повеќе

СООПШТЕНИЕ ЗА ИСПИТИТЕ ПО ЕКОНОМИКА, ПОЛИТИЧКА ЕКОНОМИЈА, ДЕЛОВНИ ФИНАНСИИ, СОВРЕМЕНИ ЕКОНОМСКИ ТЕОРИИ И ОСТАНАТИ ПРЕДМЕТИ КАЈ ПРОФ. Д-Р В. КАНДИКЈАН, ПРОФ. Д-Р А. СТОЈКОВ И ПРОФ. Д-Р К. ШАПКОВА КОЦЕВСКА ВО ТРЕТАТА ДЕКАДА

Се известуваат студентите кои ќе полагаат испит по економика, политичка економија, деловни финансии, современи економски теории или друг предмет кај … Повеќе

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux