Ценевска, д-р Илина

Научно - наставно звање Доцент
Институт Институт по меѓународно право и меѓународни односи
Катедра Катедра по Право на Европска унија
Предмети на прв циклус студии Вовед во право на Европска унија / Право и институции на Европска унија
Предмети на втор циклус студии Право на Европска унија (применета програма) / Право на внатрешниот пазар на ЕУ / Право на ЕУ за заштита на животната средина / Меѓународно и европско нуклеарно право
Предмети на трет циклус студии Право и институции на ЕУ
Кабинет бр. /
Приемно време за студентите
Телефонски број во кабинет /
Е-mail адреса masterimegunarodna@yahoo.com
Wordpress Table Plugin Одлука за последен избор во звање – д-р Илина Ценевска

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux