Докмановиќ, д-р Мишо

Научно - наставно звање Редовен професор
Институт Институт за правноисториски науки
Катедра Катедра за историја на правото
Предмети на прв циклус студии Историја на правото, Современа македонска историја (англиски јазик)
Предмети на втор циклус студии Балканот и американската дипломатија во XX век, Дипломатски протокол, Историја на големите правни системи
Предмети на трет циклус студии Балканот во меѓународните односи, Споредбена правна традиција
Кабинет бр. 17
Приемно време за студентите Понеделник и четврток (10-12 часот)
Телефонски број во кабинет 112
Е-mail адреса m.dokmanovic@pf.ukim.edu.mk
Wordpress Table Plugin Одлука за последен избор во звање – д-р Мишо Докмановиќ
Биографија

„Сами на своето“ – кратка историја на македонската независност (1990-1993) – бесплатно издание

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux