Доковски, д-р Вангел

Научно - наставно звање Доцент
Институт Меѓународно право и меѓународни односи
Катедра Катедра за Меѓународно приватно право
Предмети на прв циклус студии Меѓународно приватно право
Предмети на втор циклус студии Меѓународно арбитражно право; Судир на законите; Меѓународно приватно право на ЕУ; Меѓународно приватно процесно право; Признавање и извршување на странски одлуки; Меѓународно приватно право - применета програма; Инвестиционо право; Меѓународно право (политички студии).
Предмети на трет циклус студии /
Кабинет бр. /
Приемно време за студентите Вторник и четврток од 12-14 часот
Телефонски број во кабинет +389 2 3117244
Е-mail адреса v.dokovski@pf.ukim.edu.mk
Wordpress Table Plugin Одлука за последен избор во звање – д-р Вангел Доковски

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux