Frankfurt Investment Arbitration Moot – отворен повик за студенти на втора и трета година правни студии и втор циклус студии

Тимот на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје за инвестициска арбитража се проширува. Искористете ја можноста да бидете дел од тимот кој учествува на натпреварот од областа на инвестициската арбитража, кој се одржува во Франкфурт, Германија. Испратете CV на следниов e-mail: v.dokovski@pf.ukim.edu.mk најдоцна до 30 јуни 2019 година.

 

Повеќе за натпреварот на следниот линк: https://investmenttreatymoot.org/

 

ОТВОРЕН ПОВИК

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux