Фрчкоски Данаилов, д-р Љубомир

Научно - наставно звање Редовен професор
Институт Меѓународно Право и Меѓународни Односи
Катедра Меѓународно Јавно Право
Предмети на прв циклус студии Меѓународно Јавно Право , Современи Политички Теории , Слобода на Изразување
Предмети на втор циклус студии Меѓународно Право за Човековите Права , Мирно Решавање на Спорови , Глобализација
Предмети на трет циклус студии Меѓународно Јавно Право , Меѓународно Право за Човековите Права, Мирно решавање на Спорови
Кабинет бр. 36
Приемно време за студентите секој ден после 11
Телефонски број во кабинет локал 166
Е-mail адреса dfrckoski@gmail.com
WordPress Tables Plugin
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux