Гоцевски, д-р Драган

Научно - наставно звање Редовен професор
Институт Воведни и теоретски науки
Катедра Административно право и јавна администрација
Предмети на прв циклус студии Јавна администрација
Предмети на втор циклус студии Теории на управувачки системи, методологија на политички науки, право на нво
Предмети на трет циклус студии Теории на управувачки системи
Кабинет бр. 117
Приемно време за студентите Понеделник, среда и четврток од 10 до 12 часот
Телефонски број во кабинет /
Е-mail адреса d.gocevski@pf.ukim.edu.mk
Wordpress Table PluginОдлука за последен избор во звање – д-р Драган Гоцевски
Одлука за последен избор во звање – д-р Драган Гоцевски
Биографија