Груевска Дракулевски, д-р Александра

Научно - наставно звање Редовен професор
Институт Казнено право
Катедра Криминологија и Пенологија
Предмети на прв циклус студии Казнено право
Предмети на втор циклус студии Криминологија, Пенологија, Казнено право-применета програма, Социјална патологија
Предмети на трет циклус студии Криминологија, Пенологија, Казнено право
Кабинет бр. 111
Приемно време за студентите Понеделник и среда, 11 часот
Телефонски број во кабинет 02/3117-244
Е-mail адреса aleksandra_gruevskadrakulevski@yahoo.com
Wordpress Table Plugin Одлука за последен избор во звање – д-р Александра Груевска Дракулевски
Биографија

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux