Илиќ Димоски, д-р Дивна

Научно - наставно звање Вонреден професор
Институт Институт за казнено право
Катедра Казнено процесно право
Предмети на прв циклус студии Казнено процесно право
Предмети на втор циклус студии Меѓународно казнено право Судско право Компаративно казнено процесно право Казнено процесно право - применета програма Посебни казнени постапки Криминалистика
Предмети на трет циклус студии Казнено процесно право Компаративно казнено процесно право Меѓународно казнено право Криминалистика
Кабинет бр. 80
Приемно време за студентите понеделник од 12 до 14 часот среда од 12 до 14 часот
Телефонски број во кабинет 02 3117244 лок. 133
Е-mail адреса didana_mk@yahoo.com
Wordpress Table Plugin

Одлука за последен избор во звање – д-р Дивна Илиќ Димоски
Одлука за последен избор во звање – д-р Дивна Илиќ Димоски

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux