Известување

Испитот по историја на правото кај проф. д-р Мишо Докмановиќ во првата декада наместо на 12.1.2023 година ќе се одржи на 11.1.2023 година од 08:30 часот во амф. 7.  

Проф. д-р Мишо Докмановиќ 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux