ИЗВЕСТУВАЊЕ

Термин за впишување на оцени по Вовед во правото (сите студии) и Филозофија на правото кај проф. д-р Александар Љ. Спасов во четврток, 2.11.2023 година во 16 часот во амф. 2

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux