Максимовска, д-р Александра

Научно - наставно звање Редовен професор
Институт Деловно право и економија
Катедра Финансово право
Предмети на прв циклус студии Финансово право
Предмети на втор циклус студии Буџетско право; Берзанско право; Меѓународно даночно право; Право на локално финансирање; Финансово право-практична настава; Корпоративни даноци;
Предмети на трет циклус студии Финансово право-продлабочена програма; Буџетирање и Буџетска политика;
Кабинет бр. 124
Приемно време за студентите Понеделник и среда 10-12ч.
Телефонски број во кабинет лок.254
Е-mail адреса a.maksimovska@pf.ukim.edu.mk
Wordpress Table Plugin Одлука за последен избор во звање – д-р Александра Максимовска

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux