Мицковиќ, д-р Дејан

Научно - наставно звање Редовен професор
Институт Граѓанско право
Катедра Семејно и наследно право
Предмети на прв циклус студии Семејно и наследно право
Предмети на втор циклус студии Современи наследноправни системи, Социологија на семејството, Новите репродуктивни технологии и правото, Европско семејно право
Предмети на трет циклус студии Семејно право, Наследно право
Кабинет бр. 63
Приемно време за студентите Понеделник и среда од 9 до 11 часот
Телефонски број во кабинет локал 131
Е-mail адреса dejanmickovik@yahooo.com
Wordpress Table PluginОдлука за последен избор во звање – д-р Дејан Мицковиќ

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux