Microsoft Teams распоред на предавања и распоред по групи

Почитувани студенти,

Во прилог подолу ви го испраќаме распоредот по групи за правни студии.
1. Внимателно видете во која група сте(1, 2 или 3та) и потоа согласно соодветната група во распоредот на предавањата, кликнете на ликнот во последната колона и кликнете Join.

2. Со тоа сте испратиле request за влез во групата. Предмениот професор ќе го прифати вашиот request за влез во групата и со тоа станувате дел од групата.
1 година 
2 година (ажурирани списоци)
3 година (ажурирани списоци)

Во прилог ви го испраќаме Распоредот на предавања со линкови за влез во тимот за секој предмет за учебната 2020/2021 година на следниов линк: Microsoft Teams Распоред на предавања

Со почит,
Правен факултет “Јустинијан Први” во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux